Κηραλοιφή

Από παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, δικής μας παραγωγής και γνήσιο βιολογικό μελισσοκέρι χωρίς αιθέρια έλαια

Η γνήσια Μινωική συνταγή δεν εμπεριείχε αιθέρια έλαια και είναι κατάλληλη ακόμη και στην ομοιοπαθητική. Ο συνδυασμός βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου και βιολογικού κεριού μέλισσας, σε αυτήν την κεραλοιφή, ενυδατώνει όλο το σώμα. Από τα χέρια, τους αγκώνες, το πρόσωπο (προσοχή όχι το πρωί), τα πόδια, από άκρη σε άκρη του σώματος βάζουμε την θαυματουργή αρχαία κηραλοιφή.

Επίσης, έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και για αυτό το λόγο θεωρείται ιδανική για την επούλωση μικρών πληγών, καψιμάτων κ.ο.κ., ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλη για τον "καθαρισμό" του δέρματος, σε περιπτώσεις ακμής, εκζεμάτων, ψωρίασης και κάθε είδους δερματοπαθειών. Ακόμη για να μαλακώσουν οι φτέρνες, τις αλείφουμε με αρκετή ποσότητα πριν κοιμηθούμε το βράδυ και τυλίγουμε τα πόδια με βαμβακερό ύφασμα για όλη την νύχτα. Επαλείφεται όσες φορές την ημέρα εμείς θέλουμε.

Σε γυάλινη συσκευασια των 65ml.  Παραγωγός: Δασκαλάκης Παύλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τα προϊόντα μας; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Κάτω Χωριό Ιεράπετρας, 72200 Κρήτη

Τομαδάκης Γιώργος: +30 6981916832

Δασκαλάκης Παύλος: +30 6932403188

7stiktos@gmail.com

https://www.facebook.com/7stiktos

https://www.instagram.com/eptastiktos/